Hela världen stannar ett ögonblick för dig.
I onsdags blev det som sagt hem till fido och festa! Vi var en ungefär 30 pers där och sjöng lite singstar och drack. Mot midnatt drog lite utav folket hem till älsklingen min och festade vidare där. Jag var så jäkla slut den där kvällen att jag nästan somnade sittandes strax innan det vad dags för hemgång.
Jag och tobias gick hem till mig och sov, varför vet jag inte riktigt! Vi kunde ju lika gjärna ha kunnat sovit kvar hos honom när vi väl var där! Men det blev som det blev iallafall.

I torsdags blev det till att jobba, gick jäkligt bra då också må jag säga! Gått på topp de här sista veckorna. Helt underbart!! Fick in lite över 1700 på fyra timmar, och som jag alltid brukar säga.... de är ju inte fyskam! :) Så de blir bra sen till nästa löning.

Idag var jag och syster yster ner på stan och köpte en kofta till mor min som fyller år på måndag. Inhandlade även in en kjolklännings grej åt mig själv, en "kuvertväska" och ett par skor! :) Blev riktigt nöjd faktist! Sen åkte vi hem hit och lagade lite tacos till familjen och tobias :) Efter det gick vi hem till stackars lille casper som förlorat sin manlighet tidigare idag. Han har nämligen blivit kastrerad! Satt där och kikade lite på tv och även på den nya filmen "27 dresses" som var riktigt bra.

Nu sitter jag här och ska packa ihop mina grejor, för imorgon bär det nämligen av på "30- 42- & 3- årskalas" Så det ska bli riktigt trevligt att få träffa lite släkt sådär. Blir nog bra. Hade ju i och för sig velat haft med älsklingen denna gång också, men får försöka klara mig utan honom. Även om det blir hårt! Haha. Älskar dig vännen!
 
Nås på lur för övrigt, och kommer hem på söndag kväll! Ha det!

image177Allt skvaller om Britney Spears verkar aldrig vilja avta! Jag känner faktist det jag också att varje gång man slår upp en skvallerblaska så räknar man med att det står något om henne. Konstigt vore det väl annars!
En sak som är säker, hon har värkligen sjunkigt så lågt det bara går. När jag var lite såg jag upp till henne! Men nu är hon bara så patetisk och meningslös.
Det finns till och med en hemsida där man kan satsa pengar på hur länge brittan kommer att leva och på vilket sätt hon kommer ha ihjäl sig själv på. De är sjukt. Men det känns som om hon själv har satt sig i den sistsen.

image178

Hon ser verkligen förjävlig ut nu mera. Klarar inte ens av att se på henne längre!