I brist på humör......

Den här dagen har värkligen sugit hästballe..
Vaknade upp vid ett tiden, gick upp och kissade och gick sedan och la mig igen, låg och sov/stirra in i väggen ända fram tills kvart över fyra, då var det bara att klä på sig och gå ut till bussen för att åka iväg till jobbet.
Jaaa, och den såkallade helgen har väl varit relativt bra..

I fredags skulle vi ha dragit till ockelbo och festat men vädret tillät det icke, så vi blev hemma och hyrde en lokal och hade fest för sofie som fyllde år. Tjejerna från peace and love kom också hem och festade.

här tänkte jag ha några bilder från fredags, men det går ju inte att ladda upp så!!

I lördags förfesta jag och tjejerna hemma hos tobbe, och efter det drog vi ner till gänget på klubben, mot sistabusstiden drog vi och käkade lite mat och åkte sedan med sista bussen.
Otroligtnog var jag på efterfest på tre pers, yippie. Det var inte mycket att hurra över, ville bara hem och sova... nästa efterfest var heller inget att hurra över, tröttheten överröstade allt.

Här hade jag tänkt haft lite bilder sen gårdagen, men det går ju dock inte.

Idag är en sån dag då man inte ska prata med mig, i risk för att åka på en snyting.. nej men idag är en sån dag då jag är less på livet, det har kokat i kroppen på mig hela dagen, på så obeskrivligt dåligt humör att jag ärligt talat skulle vilja hänga upp snaran. Skämtosido "HEHEHEHEHE""""""""

nu ska jag gå och ta ut mina aggretioner något annat med en cigg, sen blir det fanimej sängen!!