Vi lärde oss att älska & leva just för stunden.
Idag kan jag säga med säkra kort att jag vaknade på helt fel sida i morse. Ville verkligen inte kliva upp udjävulr sängen idag, och det borde jag heller inte ha gjort. För då hade jag inte ställt till med en massa bekymmer som jag faktist har gjort heller. Men det är lätt att vara efterklok.
Förstår inte egentligen hur jag kan bara vakna upp med ett millimeter långt snöre till stubin. Det är nog en fråga som aldrig kommer att finna sitt svar. Thats the way i are!! Försöker ju alltid göra mitt bästa för att hålla mig i skinnet, men ibland går det bara inte. Ibland finns inte orken där.
Finns inte så mycket mer att säga om min ilska idag heller! Det bästa är nog att inte prata med mig.
Av ren ilska tidigare idag så städade jag igenom mitt rum och gjorde fint. Packade gjorde jag även. Och nu såhär i efterhand så känns det riktigt bra att jag blev lite arg så jag fick någonting gjort. Efter allt röjjande la jag mig ner för att läsa en av mina böcker jag fått i läxa att läsa ut tills jag kommer hem från thailand. Och mitt uppe i läsande så blev jag bemött av dessa skönheter.
Tobias räddade min dag, han fick mig självklart på bra humör, och då menar jag inte tack vare rosorna utan över hans fina charm som är så oemotståndlig att jag aldrig kan vara sur länge. Hihi! Imorgon bär det av till västerås, med älsklingen och familjen. Har bokat tåg hem dagen efter så det blir ju inge mer skrivande innan dess. Därför tänkte jag säga GOTT NYTT JÄVLA ÅR till alla er här hemma. ;D Och på återseénde gott folk.