27 maj 2017/9 månader
Idag har livets kille funnits lika många månader i som utanför min mage. Jag föredrar med råge dig utanför även om du ibland gör mig gråhårig. Denna månad har nog varit den mest utvecklande månaden på ett tag. Stora killen har fått två små tänder där nere med några veckors mellanrum. När första tanden sprack igenom var det skrikfest vid gröten och bara flaskan som dög, kort där efter insåg jag att ett litet gryn stack upp 😍 I efterhand hade han varit något gnälligare samt lite lös i magen. Men absolut inget att klaga på! 

Den här månaden lämnade vi Södra Kansligatan och flyttade så långt bort som ett hus bakom. Lilleman har fått ett eget rum och vi båda är såå nöjda. 

Denna månad har nog även varit den jobbigaste hittills. Matheo har åkt på någon magbakterie och var först typ "magsjuk" i 6 dagar, ett besök på akuten den 4e dagen innan det efter två dagar till gav med sig o blev bättre. Trött och ledsen bebis som bara varit nöjd i mammas famn. Så fort jag haft armarna fria har jag tagit reda på kräkis och poop ÖVERALLT! Detta har varit den största prövningen nånsin. Som tur är hjälpte moster o morfar till i största mån med tex handling osv. När han staden blev bättre höll det bara i sig en vecka innan det tog om i 5 dagar till. Visade sig sedan efter ett läkarbesök att det var någon magbakterie/virusinfektion i kroppen. Lagom tills första utlandsresan piggnade han iallafall på sig. TUR! Mammahjärtat har aldrig värkt mer. Så hemskt att se sitt barn så dålig!

Men idag bar det iallafall av till Bulgarien, Matheo’s första utlandsresa och min första mors dag utanför magen. Mostern hade hjälpt Matheo att välja ut en present och jag blev såå glad! Sedan valde jag själv ut min morsdagspresent som var en berlock med ett M. Allt som betyder något är att vara mamma till dig Matheo och jag är så tacksam för det varje dag. Du är livets liv!

Nu blir det lite bilder som får stå för resten av denna månad

Sista dagarna innan flytten blev av. Så spännande med tvättmaskinen!
(null)

När man fått tänder har man också fått börja borsta med en klick tandkräm varje dag. Verkligen det roligaste han vet nu!
(null)

Fick flaskan när den andra tanden kommit upp, detta den 2 maj.
(null)

Som vanligt häng med kompisarna så oft vi får till det! 
(null)

Älskar att leka på sitt nya rum. Elefanten med snöre är en favvo!
(null)

Ett litet smile av min lilla sjukling när han var som piggast! Älskade hjärtat!
(null)

(null)
 
När han äntligen piggnade på sig åkte vi till mormor o morfar och fick känna gräset mellan tårna för första gången vilket var spännande!
(null)

När man är sjuk funkar fortfarande babysittern som gungar och vibrerar!
(null)

Rekordvärme i maj med många härliga sommarkvällar, här hos mormor o morfar
(null)

Picknick i boulongern 
(null)

Varma dagar med bad hos kompisarna 
(null)

Och ännu mer häng ute hos Wilmis 
(null)

(null)

Påklädda kvällspromenad trots en sjukling
(null)

Lek med Mason och Amilia i boulongern 
(null)

Ännu mer poolhäng i bhus
(null)

(null)

Morsdagspresenten♥️
(null)

På planet inför första resan
(null)

(null)