27 juni 2018/10 månader
Alltså nu börjar det kännas på riktigt att den här killen börjar närma sig ett år. Är numera tvåsiffrig alltså! Månaden kunde inte ha börjat bättre iallafall, utomlandsresan var fantastisk och man fick verkligen känna på en riktig semesterbebis! Började äta en hel burk mat, 1,5 portion gröt, massa mellanmål och sånt helt utan konstigheter. Inget gnäll, sov superbra på dagarna och inga problem vid nattning. Så nöjd alltså. Tror han grät kanske 2 ggr på hela resan. Skötte sig exemplariskt på flyget både dit och hem! Så duktig kille och det blev verkligen den härligaste semestern! Han började även säga mamma, första gången den 29 maj och ett par dagar senare kom även pappa!! Den 2 juni sprack första framtanden igenom och den 16e kom den andra! 

Den 18 juni började han krypa ordentligt. Hade bara tagit några krypsteg i taget men började den 18e krypa 8-10 steg i taket! Kryper och ålar sig om vartannat nu. Kryper gärna helst utan byxor. 

Mamman fick en tidig födelsedagspresent i form av en cykel och då åkte vi snabbt iväg och köpte en cykelstol till lillemannen. Han älskade att cykla så vi cyklade hela vägen ut till bhus och tillbaka! Somnade dock på vägen men gick bra det med!

Nu kommer lite bilder som får stå för resten av månaden.

Första cykelturen!
(null)
(null)


Älskar Poolhäng i morfars pool
(null)

Midsommarhäng med Ebba som han var livrädd för så fort hon jollrade. Blygheten är tillbaka men främst mot barn som låter? Även vissa vuxna emellanåt också
(null)

(null)

Midsommar i Furuvik
(null)

Midsommarstången var riktigt spännande!
(null)

Var iväg med bästa Sussi och tog fantastiska bilder igen. Här på majsfältet vi knäppte gravidkläder på exakt ett år sedan. Tyvärr hade fältet redan blommat ut men ändå magiska bilder! TACK♥️♥️♥️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hänga med Wilmis är skoj
(null)

(null)

Premiär på Skansen för både mig och Matheo. Spännande med alla djur
(null)

Bad i gudmor Jessicas pool
(null)

(null)

(null)

Häng med alla favorittanter i Stockholm 
(null)

(null)

Hade favvokusinen över på pannkakslunch
(null)

(null)

Var på tant Bellas födelsedagsbrunch
(null)

(null)

Lek med kompisarna i Axels stuga efter ett premiärbesök på Furuvik
(null)

Och så alla bilder från resan! Många "premiärer" denna månad 😍
(null)

(null)

Rätt nöjd kille med denna sköna stil
(null)

Besökte ett kloster i Bergen
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Första badet i havet! Kallt men svalkande
(null)

(null)

(null)

(null)

Bästa väskan denna resa! Använde som skötväska men kunde även fälla ut för blöjbyten, han var även nöjd att bara sitta och greja i den!
(null)

Första mötet med en ny favorit, Lolo
(null)

Nöjd efter en tupplur i vaggan på flyget!
(null)