27 januari 2018
Tiden fortsätter att gå såå fort! Nu är vår lilla bebis hela 5 månader? Alltså typ snart ett halvår? ETT HALVÅR? Matheo är nu helt stabil i nacken, tränar på att sitta varje dag, gillar fortfarande inte att ligga på mage. Har börjat ätit gröt och fått in det som en rutin varje dag kl 18. Har fått testa sitta i hoppgunga för första gången, vilket han gillade! Fick även en gåstol av farmor som han älskar att sitta och fippla vid. Även om han inte når ner haha. Har badat första gången på fjärranhöjder och övat inför babysimmet som snart börjar! Han gillade att plaska i vattnet så jag tror att babysimmet lär bli uppskattat! Sist vi var på BVC vägde han 7400gram och var 66cm lång. Matheo sover fortfarande såå dåligt! Tror vi inne på 8e veckan med dålig sömn. Vaknar en gång i timmen typ heeela natten. Är verkligen så påfrestande! Fram tills Matheo var 3 månader tyckte jag att det kändes lite för enkelt med barn. Visst att omställningen med sömnen var stor men tyckte ändå att det flöt på och gick så bra! Nu efter 3 månader är allt så mycket mer komplicerat och krävande så nu förstår jag innebörderna mer på nåt vis! Som tur är så bjuder han på så mycket smile och kärlek så det väger upp det jobbiga! Kärleken är obeskrivlig och ibland värker det i hjärtat för jag älskar honom så mycket. Här kommer bilder från månaden som gått:

Nyårsfirandet för Matheo började själv hos mormor medans jag och T var hos Sofie på middag. Dom hade sjuka barn så vi ville inte riskera att utsätta Matheo för det. Tolvslaget firade jag och Matheo med med mina föräldrar. Tobbe åkte på någon kräkis så han låg hemma vid toaletten den stackarn.
(null)

(null)

(null)

Mycket gos när pappa var ledig hela jul och nyårsveckan.
(null)

Hittat tummen som åker in i munnen då o då!
(null)

Första badet på fjärran.
(null)

Myst endel med Sofie, Mason och hans kärlek Amilia
(null)

Går bra att ligga på mage när man får titta på telefonen! Såå intresserad av telefon/tv. Vrider gärna huvudet 360 grader såfort något är på. Försöker undvika det i största möjliga mån dock. 
(null)

Häng med kompisarna! Fortsätter att hålla i träffarna varje vecka. Så kul att se alla barnens utveckling.
(null)

Som en inställd klocka vaknat han JÄMT lagom tills mamman ska äta.
(null)
 
Nya åket som blinkar och låter massa roligt!
(null)

Hoppgungan hos mormor och morfar..
(null)

Hänger med moster som tar över matrutinerna
(null)

Många härliga vagnprommenader i vinterlandet som numera infinner sig
(null)

(null)

Gosigt fredagsmys!
(null)