30 april 2017
Den här Valborgsaftonen ser lite annorlunda ut i år än den brukar. Annars brukar det inkludera bubbel och fest. I år har jag en liten kille i magen och Valborg i år kändes inte alls särskilt speciell. Jag är dock glad över att få fira in våren. Äntligen är den här! Eftermiddagen/kvällen har jag spenderat med Emma och Elizia. Vi har kikat på majbrasan i Hemlingby där vi även hann heja på Sofie, Mason och co. Efter det lämnade vi av Elizia och åkte ner på stan för lite middag. Vi var typ ensamma om det haha. Efter det köpte vi med oss godis och myste vidare hemma hos Emma framför en film. 
 
 
29 april 2017
Eftersom att jag är solokvist hemma passade jag på med en sleepover ute hos föräldrarna. Lika mysigt varje gång. Ruffe har gjort mig sällskap hela natten. Tyvärr har jag gått och blivit tvär förkyld nu också, så då är det extra skönt att få bli ompysslad hemma av mamsen. Idag har vi varit och hälsat på lilla mormor. Hon var pigg men fortfarande väldigt virrig. Något som alltid går hem hos henne är Challe. De har en väldigt speciellt relation och det märks så tydligt ❤️ fina fina mormor!
 
Nu är vi tillbaka i bomhus igen. Vi har laddat upp inför dagens match. Jag hoppas innerligt att Brynäs tar hem guldet i år men magkänslan säger nått annat. Lever dock på hoppet! Efter matchen tänder vi grillen och ställer till med grillmat. Mmm det bästa med våren och sommaren. 
 
27 april 2017/Vecka 24
Idag blev det jobb på kontoret i Sandviken och halva dagen började med fullt ös. Det lugnade sedan ner sig och blev lite behagligare på eftermiddagen. Efter jobbet mötte jag upp Emma och Amanda på stan, vi strosade runt lite men blev inga större inköp för mig. Sedan köpte vi hem en massa plock och kikade på hockeyn. Tyvärr blev det ingen vinst idag så vi håller tummarna för lördag. Mycket mysig kväll med mina fina vänner iallafall. 
 
Idag har vi gått in i vecka 24 också. Läget är fortfarande oförändrat. Jag mår bättre och bättre alltså. Vad som inte blir bättre är mitt bergodalbana-humör. Alltså ena stunden kan jag skratta och nästa gråta. Ibland känner jag mig som lyckligast i världen och nästa sekund är allt skit och jag fattar inte alls vad jag gett mig in på. Jag längtar ihjäl mig efter att få ha bebis utanför magen samtidigt som jag är livrädd och är glad över att han ska stanna i magen många veckor till. Antar att detta hör till också? Okej nått annat som också hänt. Hallå sockerberoende? Vad är du påväg att göra med mig? Jag som varit så duktig hittills och hållit mig från gofika, iallafall på veckodagarna. Är inte längre så duktig. Nu blir det långhelg igen och säkert massa gott till... Jag ska ta nya tag på måndag. Varken jag eller bebis mår bra av att äta socker varje dag! Har även lite cravings på Cola. Inte alls bra! Hoppas att kunna återkomma nästa vecka med bättre nyheter kring detta. Hör vi inget så är det högst troligt att det inte blivit bättring haha.