29 februari 2019
Herregud, skottdagen till ära, nu har trailern till SVT dold som jag ska vara med i släppts. Jisus vad nervöst alltså. Jag vågar knappt yttra mig, MEN det har faktiskt varit lugnt på den fronten sedan vi spelade in avsnittet. Det verkar iallafall så men vågar knappt hoppas för annars sitter men väl där med skägget i brevlådan. 


28 februari 2016
Idag blev det en himla lång biltur med två bakfulla tokar, Tobias och Daniel. Känns som om jag kört runt dem land och rike trots att det bara var typ bortanför Harkskär, Trödje och Iggön. Sedan åkte jag till allt-i-allo-pappa-och-bubbe som gjorde lite småfix på bilen och tvättade upp den. Efter det åkte jag hem till Susanne och grabbarna. Vi drack tee och myste framför tvn. När jag skulle gå sa Leonel: Mamma jag tycker om Veronica jätte mycket, då smälte mitt hjärta ännu mer. Söta lilla vän! Som jag tycker om hela er lilla familj trots att vi stundvis är dålig på att få ihop dater.

Har även hunnit med en storhandling och nu har jag lagat lite mat. Vilken super kvinna man är ibland alltså. 


27 februari 2016
Trots att man blev lite dumförklarad, fick en liten halvdan utskällning och slita ovant mycket med stolar/bord hit och dit, ja trots detta var det helt ok att servera på Mello. Jag hade inte gjort det om det inte var för Melodifestivalen och för Angelica. Men med hänsyn till detta och gratis mat så var det värt det! En riktigt härlig stämning inne i rinken och Gävle bjöd på bara bra artister. Men iallafall, serveringskarriären lägger jag på hyllan och fortsätter mitt jobb som servicehandläggare åt myndigheternas världar. Jag gör det jag är bra på helt enkelt, om man törs säga så! Men det var absolut värt och det var absolut en upplevelse. Skulle nog kunna tänka mig göra samma sak igen, men absolut på mina villkor när jag känner för det, extrakneg utöver mitt ordinarie! När jag tänker efter var det en väckarklocka om hur mycket jag uppskattar mitt arbete 😊 men creds till alla inom serveringsbranchen alltså, helt klart! Puss V