31 januari 2015
Mycket riktigt är det snöstorm idag. Drar mig för att gå utanför dörren men för gymmet finns det inga ursäkter denna helg eftersom jag inte kom iväg som jag skulle i veckan! Nä nu ska jag lägga på ett kol här och möta upp A för ett pass. Puss V


30 januari 2015
Ofattbart att det är fredag efter denna evighetsvecka! Fredag och januarimånads sista dag på kontoret. Jag önskar av hela mitt hjärta att våren kan få smyga på men tydligen blir det snöstorm redan imorgon, så typiskt!

Ikväll blir det förmodligen tjejkväll och mys med damerna! Verkligen behövligt eftersom det var evigheter sedan vi umgicks allihopa sist! Av någon anledning har vi fått svårt att få till det när alla kan. Bättring på den fronten! 28 januari 2015
Onsdag och veckovändning! Måste vara historiens längsta vecka? Ska det behöva gå såhär långsamt bara för att jag har nåt att längta till nu eller? Jaja! Idag ska jag iaf åka och lämna in pärlan som förhoppningsvis blir lagad utan att jag ska behöva bli ruinerad. Efter det ska jag försöka ta mig till gymmet trots att motivationen är 0. Vi får väl se vad det slutar med. 

Här kommer iaf en outfitbild och en på mina nya kärlekar som jag lyckades fynda för ynka 150 riksdaler. Dom är dessutom fodrade. Snacka om kap!