28 februari 2015
Betat av 6 timmars övertid på kassan idag, dingding! Efter det följde T med mig upp på en fika hos Sofie och lilla Elizia. Vilken var suuupertrevligt och väldigt uppskattat.

Jag fortsatte att fylla på med massa positiv energi. Jag fick äntligen den efterlängtade inbjudan till att få träffa Sofie och lilla Mason! Han är bedårande söt alltså, som en liten perfekt docka! Verkligen kärlek vid första ögonkastet 😍 Jag har även fått tagit igen lite tid med hans kära mor som jag saknat så! Catchat upp lite angående förlossningen och allt som hört till. Fått detaljer in i minsta detalj. Precis som jag vill ha det! Haha. 
26 februari 2015
Efter 40 minuter på bandet och en timmes slaktande av magmusklerna känner jag mig nöjd. Efter denna hemska dag var det så behövligt. Nu hem till tvättis och matlagande. Puss V


25 februari 2015
Jaha, nu var det kört igen. Hållt naglarna fina på egen hand sedan i somras men efter en liten spricka i tummnageln så kändes det givet att få dom fina igen. Jag gick till samma salong som min förra nageltjej satt på fast till en ny tjej då. Är nöjd hittills så är kvalitén som förväntat så blir det återbesök hos henne ☺️ såhär tjusiga fick dom bli denna gång. Endast förstärkning på mina egna dock!