30 augusti 2015
Imorse vaknade man upp utvilad och i skaplig tid. Vid 11 tiden tog jag en sväng ut till Valbo för att leta efter ett par kostymbyxor. Två timmar senare var jag hemma tomhänt. Det var dock skönt att få en stund för sig själv. Innan Valbo svängde jag förbi graven och hälsade på morfar. 

Nu har jag kommit hem efter en sen lunch/fika med Sofie, Emma och Amanda, även Angelica var förbi en sväng. Vi njöt av vädret på en uteservering och snackade strunt. Nu ska vi göra kväller här hemma, göra i ordning inför morgondagens tidiga tåg. Snart dax för andra arbetsveckan! 

29 augusti 2015
Idag blev det först en lunch på stan med la familia, det var matmarknad och för min del blev det langos, den godaste i år. Efter det blev det en fika med Anna, Sofie och kidsen. Lilla L satt hos mig och myste en lång stund. Mina små hjärtan! 

Efter stan blev det grillning ute hos familjen i bomhus. Senare än då mötte jag upp Amanda och Angelica. Vi tog en sväng på stan och kikade på crusingen innan vi till sist hamnade på Interpol, på en kaffe haha. 25 augusti 2015
Helt klart var jag för nervös alldeles i onödan! Gårdagen gick över förväntan. Dock hade inga koder till mitt kort kommit så jag kunde inte köra igång med utbildningarna utan fick praktisera hela dagen, vilket var väldigt givande och spännande! Mina nya kollegor var supertrevliga och snälla. Allt klaffade med pendlingen och det är supernära från station till kontoret. Bara över gatan liksom!

Idag blev det 8 tåget igen, snacka om mjukstart. Det kommer nog bli ordentligt jobbigt när jag ska börja ta 6 tåget alltså. Men det tar vi då! Nu ska jag luta mig tillbaka och slappna av en timme innan jag är på kontoret! Puss V