30 juni 2014
Junimånads sista dag har snart passerat och inte en tillstymmelse till sol har vi sett denna annars underbara månad. Nu kan vi bara hålla tummarna och hoppas på att vädergudarna har sparat alla solstrålar till juli-augusti så att vi får en pangsommar den andra hälften! Åh en pust av realism sveper in, men åtminstone lite sol hallå?! 

Okej, men min nedräkning till semester kan börja på riktigt nu. Utöver detta arbetspass så är det bara 9 pass kvar innan en 4 veckors semester väntar, det låter väl rätt bra? Ja lite positiviteten ska vi väl kunna leta fram i detta höstmörkret eller vad tusan det nu är! Nä nu kallar plikten, puss V.
29 juni 2014

Medans tjejerna dansar vidare denna söndag till ära slår jag mig till ro med mannen här hemma. Vi myser till det med jordgubbar och film. 

Imorse led jag av en baksmälla från helvettet (djupaste, mörkaste helvettet). Jag trodde verkligen att domedagen var här och att jag skulle dö! Låg i badkaret mellan 06:30-11:30 och kramade toan där emellan! Vidrigt. Runt 15.00 snåret kunde jag röra på mig för första gången på hela dagen, dricka något samt peta i mig nått i magen. Alltså jag ber till högre makter att detta var en engångsföretelse! Käre gode Gud låt mig slippa uppleva detta igen (speciellt på söndag när jag ska bo i Sthlm på 50kvm med massa folk), Amen!