28 juni 2012
Bloggappen fortsätter protestera så tills vidare blir de inge roligt härifrån. Har köttat körkort idag, som fan. En körkektion, nästan 2 timmars övningskörning med farsgubben och typ 2 timmar med teoriboken. Har för övrigt precis tagit mig igenom hela boken, finally! En gång till då och lite tester så borde även jag kunna ro i land (eller parkera bilen hehhee) Imorn, fredag... PUSS!
26 juni 2012
Blogg.se appen suger balle!! Därav lite ifrån mig. Är de bara för mig den inte funkar tro??? Hur som haver har jag precis kommit hem efter en storhandling och en sväng till skitviken. Nu är kylskåpet överfullt och jag har ingen aning om vad jag ska laga... blev mätt av att se all mat. Nä men nuså mina damer och herrar har jag kilat in en sväng här med, blir lite teori nu sen ev en prommis. Adioooos
25 juni 2012
Långhelgen är över och verkligheten har ännu en gång kommit ikapp. Kan man bli mer deprimerad av måndag, jobb och skitväder? Tror knappast de! Dock får man glädja sig åt den underbara helgen som precis passerat. 9 arbetspass kvar sen 3 veckors underbar semester!! Jag längtar ihjäl mig. Tills dess ska jag printa in körkortsboken i nyllet, vi hörs när vi hörs. Puss!