31 mars 2011
Lite skön vecka, har somnat före 11 typ varje kväll, ska försöka kika lite bb idag de är så jäkla roligt så jag kan inte sluta kolla! Haha. Imorgon är de äntligen fredag, denna vecka har gått förjävla snabbt.. skönt! :) Efter jobbet imorgon blir det en sväng på stan, ska köpa en liten present till en brutta som fyller på lördag!! Hejpaaa
men morrn
Tackar john b för 10 timmars sömn, maah va skönt de var :) Imorse hann jag dricka kaffe och skära i ordning en sallad till matlådan, nu blir det jobb 8-16.. what a wednesday!
29 mars 2011
Hejhej trötta människa!

Idag har jag varit sjukt jävla trött, ska strax krypa ner i sängen och lägga mig och kika på Skilda Världar, ohh de var då inte igår eller ;) Tänkte förresten berätta att jag var på "hur många lingon finns det i världen" igår, både skratta och grät, riktigt skön film! Innan bion blev det finkäk hos Salle, ovanligt trevlig måndag!

Har gjort en ny kategori, nagelkategorin som jag förhoppningsvis kommer att utöka och lägga upp en massa i, kul att gå tillbaks och se framstegen. Till helgen blir det nog lite mer nagelfixande och då hoppas jag att jag får prova på något mer än bara fransk manykyr, roligt att exprementera.. men frågan är om ngn vågar, hojta ;)

Ser man kategorin förresten? Hur fixar man det annars?!