2 blondiner på äventyr
Inte blev då nå bad idag heller, men blev lite stek till Carolina Gynnings bok "Ego girl" som jag nu läst ut. Sen blev de lite fika hos Malin för att fira henne och lillplutten som fyllt år. Efter det hem och duscha sen iväg på ett litet äventyr som jag berättar mer om imorgon, haha! Två blondiner på äventyr, kort sagt! Suss nu, åker iväg till jobbet imorgon och så ser vi vad som händer där, mer om även det imorgon! PUSS

påväg till vårt äventyr, 4mil fel söder ut. (vi skulle norrut) hahah
31 juli 2011
Godmorgon, eller godmiddag kan vi väl säga för min del! Blev uppväckt kl 6 imorse och somnade runt 3, så icke många timmar! Nu har jag klivit av mitt pass och ligger och kikar lite på datorn, ska ordna en sak inför ikväll. En liten ledtråd får bli "Shit Happens by Billy Argel". Mer om det senare, nu ska jag ringa tjejerna för idag blir de minsann lite bad, ska njuta till max, sista dagen av semestern. Hörs då!
30 juli 2011
Mycket riktigt blev det bara lugnt, vuxenpoäng till mig!! Blev myskväll med familjen och Liam, kors i taket. Jag kan inte minnas när det senast hänt. Men nu är jag pigg som en lärka, ska iväg och handla lite mat med pappsen sen blir det jobb 16-09!
myspys med bästa killen