söndag it is
Blev ju somsagt till att fira Emma med hennes familj och släkt igår och när kvällen tog fart så bjöds det på kaffedrinkar och vi hade jätte trevligt. Efter det tog vi en taxi till solo eftersom att alla tydligen skulle dit, men det var överskattat till 1000 så vi gled vidare på interpool istället!

Även idag blev det en walk of shame, dock inte i klackisar eftersom jag sov hos Jessi så kunde jag låna pjuks av henne, blev mat på max och sen vidare hem till släkten. Gabbis blev så ledsen när familjen K skulle åka hem, sötnosen.. Nu tackar jag för en trevlig helg och går in i vardagen imorn igen, och ikväll blir det väl bb häng som vanligt igen =)
juste, årets första grillning!!! ge mig vår nuu
sweet friday
Toppkväll igår, trevligt sällskap, massa mat, dryck och musicquiz!! Kvällen avslutades på heartbreak där jag även mötte upp tjejerna, kvällen var över mina förväntingar.. det där med "spontanfylla" verkade funka ;)

Efterfesten slutade med att alla somnade till i soffan och efter allt för få timmars sömn vaknade vi upp kl 8, och sen var man igång igen. Blev en "walk of shame" från efterfesten ner på stan för lite föör fint fyllekäk på mingel med gänget, nu ska jag gosa med mina småttingar sen duscha, göra mig klar och iväg till Emma på mat och sen kör vi igen!!
gofisarna i soffan just nu:)
we did it
Åh fredag råå, livets höjdpunkt :) Nu blire duschen, fixa och dooona sen sticker jag iväg på ppppp som i personaalfest.. sen vidare in i dimman!!! hörs då