31 augusti 2011
Jag var ju som sagt och kikade på lägenhet idag! En etta, 41 kvm på söder. Högt i tak, stora fönster med bred "fönsterbräda" som man kan sitta på, 2 klädkammare & stort kök, - två minus.. ingen balkong och inget badkad!! Beslutsångest 2000, men ska upp och jaga lägenhet tidigt imorn med, fram tills den 6e då jag måste bestämma mig.. idag känner jag att det är 50/50!

Har gjort lite nya smycken idag, slänger upp bilder på dem under morgondagen! Om jag lever vill säga, börjar ju jobbet på Försäkringskassan imorgon och börjar känna mig måttligt nervös nu, så nu måste jag krypa till sängs inför första dan på nya jobbet! :) Godnatt.
31 augusti 2011
Fick lite annat för mig igårkväll istället, trevligt sällskap som kom hit och hjälpte mig installera och ställa upp tv:n. Blev superbra!! Sedan invigde vi tv:n resten av kvällen. Idag har jag varit och kollat på en lägenhet på söder, var väl helt OK och de är väl en lägenhet jag kan tänka mig att ha som första, men ska hålla utkik innan jag tackar ja till denna! Har även varit och handlat lite nödvändigheter till lägenheten som, durkslag, stekpanna, kaffe- & pastaburkar och sådant.

Men åter igen tillbaks till mitt "pillerjoks-projekt" som jag donat med i veckan, har fått in bilderna nu så nu ska ni få se! Tycker det är superroligt och blir faktiskt riktigt nöjd med vad jag ådstakommit, visar mer när jag gjort fler smycken!

så här ser ett utav dem ut på
30 augusti 2011
Rännt på stan idag igen, varit på skatteverket och donat med papper. Snart är alla måsten gjorda! Jag och Sofie tog en sväng ut till Valbo och jag kände mig lite spontan och köpte en tv, så nu ska jag kasta ut den gamla tjockisen och ordna plats inför den nya. Senare lägger jag upp lite bilder på vad jag pysslat med i veckan, de som jag beställde innan greklandsresan ;) så roligt!