28 april 2011
Oh, vuxenpoäng till mig.. Köpt mina första par stumpor på mina snart 20 år här i livet, 4 pack låga vita stumpor för 49:90 på H&M, den ni! Blev även lite annat.. ett linne, en tisha (som dock blev klar på affärn), en liten minijacka och en bh. Nu har jag varit iväg och köpt en snurra, en svart en! Kärringsnurra för dom som är lite trögtänkt, så nu ska de börjas cykla igen och jäklar den som snor min cykel i år. Ska fan ljuta fast den i marken!!!

Trodde att shopping skulle lätta lite på mitt tröga humör, har sån jäkla mensverk så då får man belöna sig själv lite. Dock har jag förlorat kicken för att shoppa, nu gör man det bara för att man inte har nå bättre för sig.. men pengar är ju till för att slösas, så why not? Nu blire långt bad, måla naglar, ansiktsmask och massa veronicatid.

26 april 2011
Aw, nu var påskhelgen slut på riktigt!! Jobb, slit, regn och rusk, men å andra sidan så resluterar det till $$$ och massa sol och härligheter om 7 veckor, nu börjar jag räkna ner!! När blir alanya av då.. tänker jag? Ja det verkar skita sig, försent att ångra sig och åka i maj och i juni kan jag inte ta semester innan semester.. ni fattar? Så bajs på de, hoppas ngt spontant dyker upp, så sticker vi.. hojta ok?

Förresten blire ju klirr i kassa redan imorgon, yey! Ups, nu ringer tjejerna och jag har inte hoppat in i duschen än, som jag skulle ha gjort för.. låt oss säga 1 timme sen?! Hoppas inte J läser de här bara, hihi - dusch nästa!