midsommarfirandet är över
Tyvärr blev det varken färskpotatis eller tacos på midsommar men det funkade ändå. Var stämning på krogen och de hade pyntat midsommar stänger osv, mysigt! Som alla andra dagar har vi varit på stranden och sen på kvällen blir det utgång. Ikväll är det ingen vanlig dag för ikväll är det sofies fördelsedag, hurra hurra hurra. Snart ska vi upp på rummet och korka upp med lite vin och mysa på hotellrummet innan det blir dags för utgång, skål där hemma:)
glad midsommar
Hej igen. Igår var en trevlig kväll men dock fick vi inget sålt, vi var verkligen som påfåglar på alla vi såg men det gick tydligen inte riktigt hem endå! Idag på dagen har vi inte gjort så många kraftansträngningar så blir väl kicken snart om vi inte skärper oss, hihi nejdå! Ikväll ställer dem till med tacokväll här på hotellet och eftersom vi inte dragit hit nå kunder blir det nog ett väldigt awkwardmoment, men det är ju midsommar så de blir nog bra ändå. Ska strax samla lite mod och fråga personalen på hotellet om de kan koka min potatis, men vet inte om jag törs:$ Vi hörs, glad midsommar mina vänner.


från alanya
Det är inte förrän idag jag fattat hur illa det var med vågorna igår. Fick höra av dem vi jobbar med att personalen endast bjöd på underhållning för att inte skapa panik. Igår dog en 16årig pojke i vågorna vars kropp sedan spolades upp i klipporna, är fan illa! Så idag var det badförbud på stranden och tur var väl de. Vi tänker verkligen efter nu varje gång vi ska göra något, håller oss i skinnet så inget händer.

Igår kväll slog de till med storm, jag och amanda satt och åt precis brevid hotellet och när vi betalat och var påväg upp igen kom det några droppar och 2 minuter efter vräkte det ner. Vi var tvungen att hjälpas åt båda 2 att få igen balkong dörren, men det var rätt mysigt ändå. Idag har vi dock haft fint väder men enligt vädersnubbarna blir det regn imorgon, typiskt!

Imorgon är det midsommar och då skall vi tillsammans med dem vi jobbar med ordna upp en tacokväll på hotellet vi bor på för att fira det. Själv har jag bestämt mig för att fråga personalen på hotellet om dem kan koka min färskpotatis under dagen, INGEN midsommar utan potatis! Men nu ska göra oss klara inför kvällen, ikväll går ingen fri på stan idag ska det arbetas hårt:) Haha. Kram

Saknar min baby så jag håller på och dör här borta, men jag försöker tänka positivt att jag snart kommer hem och då får vi kramas ihjäl. Längtar tills jag får hålla dig i mina armar <3