Friday
I onsdags blev de alkoholförtäring hemma hos älsklingen med en massa folk vilket var riktigt trevligt, efter förkröket blev det goya och slå klackarna i taket. Igår mådde jag verkligen som förtjänat och som pricken över i:et var jag tvungen att cykla ner på AF i spöregnet, som tur var lyckades jag muta tobias så att han följde med. :)

Idag har jag skrivit CV och personligt brev för ett par jobbansökningar jag ska göra under dygnet. Mycket svårare och jobbigare än vad man trott, men som det ser ut nu så gör jag vad som helst för ett jobb. Hatar att gå hemma, vill få in lite rutiner och framför allt lite kosing. Nu ska jag fortsätta dona med lite nödvändigt här hemma, ikväll blir det nog bara lugnt eftersom det är servering på ett bröllop imorgon:)

bara massa skitsnack..
Igår var jag faktiskt ner på arbetsförmedlingen, duktig som man är! Piss tråkigt dock, och tyvärr ska jag dit på torsdag igen för nå möte.. men vad gör man inte för ett jobb?! Har kikat runt lite på hemsidan också och hittat en del jobb som jag tänkte söka, sen är det bara hoppas på det bästa. Som de känns nu kan jag göra vad som helst för pengar, nästan!! Nu ska jag och mamma iväg en sväng till valbo, somliga har ju fått lön idag.. fyfan!! Senare får vi se vad dagen har att erbjuda, cyaa =)

glömde lägga upp den här fina bilden sist <3
25 juli?!

Nu välkomnar vi den riktigta svenska sommarn. Fyfan vilket trökväder, regn och 12 grader när de är juli.. vad händer?! Hur som helst så önskar jag att värmen återvänder. Blev inge arbetsförmedlingen förra veckan så nu denna som kommer måste jag ta tag i det. Börjar få ångest över att bara gå hemma utan pengar!! Känner mig rätt kluven över de mesta just nu, vill tillbaks till skolan och träffa alla, vill ha ett jobb, saknar alanya, vill flytta hemifrån samtidigt som jag vill bo kvar, åhblä! Rätt känslig för tillfället också, känner mig grinfärdig stup i kvarten.. Kan solen komma tillbaks, jag kände mig löjligt lycklig för en vecka sen. Jaja vädret är en mysfaktor iallafall så nu ikväll tänkte jag och amanda göra något, så vi hörs:)
 Saknar er som fan allihopa!!!