last day of this year -10
Gårdagen var skön, vi satt och snackade massa skit och bara umgicks hela kvällen igår.. Några drog iväg till Lofsdalens "krog" och droppade sedan in lite eftersom, den ene fullare än den andre, haha!

Nu har några utav grabbarna stuckit iväg till backen, vi andra ska städa och sen börja göra oss klar inför kvällen, idag är det ju nämligen nyårsafton, det åtetstår att se hur kvällen blir, men jag har lite föraningar på att den kommer bli bäst!! Nu är det min tur att hoppa in i duschen, så från oss alla till er alla.. ett GOTT NYTT ÅR!!!
lofsdalens exklusiva nattklubb trapper, vi ses ikväll!! haha
Underbara vinterland
Nu är vi tillbaks i stugan efter en härlig dag i backen! Som pricken över i:et hade vi kanon väder, grym utsikt ifrån backen.. Amandas vistelse i backen var kort, trots att vi alla försökte peppa henne, efter ett par hundra meter (om ens de?) slutade det med att hon satte sig på brädan och åkte ner på rumpan, sen återvände hon till stugan medans vi andra njöt av en heldag i backen.

Nu ska vi laga lite mat, umgås och dricka lite vin och bara ha det så jävla bra. Stugan är helmysig och sällskapet kunde inte varit bättre!! Resan har börjat riktigt bra och den blir nog bara bättre, IMORGON; nyårsafton!!
bye bye bye
Nu är allt färdigt, nu sticker jag iväg med 12 härliga människor upp till lofsdalen och kommer förmodligen hem på söndag igen. Fuck off Gävle, Lofs Vegas here we come!!!! :)