o bada i champanje min vän ååhåå- åå

Hejhopp i lingonskogen :)

Idag har humöret varit på topp, jag har suttit och haft allsång för klassen i snart 1,5 timme och den ända som tröttnat är Jessica :) Måste ju hålla stämningen uppe för ikväll är det en officiell supardag så ikväll ställer vi till med grillning och galej hemma hos Angelica, kommer bli toppen!! Nu ska jag äta lunch sen ut och mysa i det fina vädret. Seees!


Jag och jessi utanför p2

Last song

Glömde förresten säga hur grymt sorlig the last song var. Underskattade nog filmen lite när jag insåg att Miley Cyrus, satt och toktjöt som en 3 åring tillsammans med mina andra lekkamrater som aldrig sätt en sorligare film förut. Var helt förstörd efter, slog nog fan notebook alltså. Så gå och se eller ladda hem den BUMS!

Förresten så tittade solen fram lite nu, lättade lite grann på humöret faktiskt! Nu ska jag ha fysik en timme (redan läst fysik i 2.40 idag) så får vi se om jag blir nå klokare. Eventuellt blir det iväg på ett "möte" 17.00, så får vi se vart de leder. Cyaa =)


från "last song" , vaacker!

vart är tuppen?
Går knappt att hålla ögonen öppa, är SÅ trött. Och jag ska gå till skolan och plugga fysik de närmast kommande timmarna, UNDERBART! Baby har gått och jobbat och jag skulle egentligen tagit bussen för 9 minuter sen men är så seg så det blir halv bussen ist. Nu blir det till att korva till håret, ses:)