LEDIG = slappa o. plugga
Inte var drömmarna någe bättre inatt heller, men dock fick jag sova ut. Idag har jag bara slappat med älsklingen, vi gick hem hit (till honom) och han lagade lite mat medan jag pluggade. Har gjort 2 inlämningsuppgifter + en tredje bild uppgift, så duktig jag. Han åkte nyss iväg och tittade på saker till nya lägenheten medan jag var tvungen att göra klart uppgifterna. Ska bli roligt att få vara med och inreda den nya lägenheten, vi längtar båda två :) Men nu ska jag gå ut på en liten prommis med S sen blir det idol. Godnatt!
En spindel i sängen
Hoho, sitter här på jobbet idag igen. Så roligt! Har jobbat sedan 17 och nu är det bara tio minuter kvar sen ska man ut i kylan och vänta på bussen. Imorgon är jag ledig och tänker baske mig sova ut. Sov inge bra inatt då jag vaknade av att jag drömde att jag hade en stor spindel i sängen, blev livrädd och äcklad och tog tid för mig att somna igen, då jag somnade drömde jag att mina vänner var mördare. Löjligt va? Jag och mina drömmar. Nu ska jag börja avsluta här, vi hörrrs hörrni :)

Bilden “http://annemariekorling.blogg.se/images/2007/spindel_av_stor_sort_1183498816_1221582.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Skulle hellre dö än att ha den här kompisen i sängen, huuuwa.

ANGELICA 18 år, äntligen!! :D
Igår blev det fest och fira lillen. Började med att vi satt och förfesta hos Sofie och hennes pojkvän. Efter att alla blivit lite fulla rörde vi oss vidare till mingel där det bjöds på dansband, alkohol och lite trevligt sällsakp. Sjöng en liten truddilutt för födelsedagsbarnet och sen blev det vidare till goya där vi bokat bord och beställt in dricka.
Hade en riktigt trevlig kväll och den ena var fullare än den andra. Vaknade runt ett tiden imorse och gick upp och spydde o. mådde dåligt innan jag gick tillbaks till sängen för att sova bort den hämska baksmällan vilket resulterade till att jag vaknade för en timme sen och kommer garanterat inte kunna sova inatt.

Om en stund ska jag till lillen och hälsa på lite innan det är dags att bege sig ner till interpool för en liten middag med tjejerna och L. Blir dock ingen alkoholiserad vätska för mig idag, COOLA tack! Efter det ska jag bara slappa och kolla på film. Mår inte så bra så ska vila lite till innan jag börjar röra mig. Vi hörs :)

ANGELCIA 18 ÅR!!