Lager 157 = Besvikelse
Lager 157 var verkligen en besvikelse igår, hittade ingenting!! Fick med mig 3 par Frank Dandy trosor och ett svart baslinne iaf. Sen köpte jag ett par skor när jag kom tillbaks in i gävle igen. Men älsklingen hitta ju en del fint iaf =) Har precis varit ner och inhandlat det sista inför kvällen och nu ska jag börja fixa mig, ikväll har vi brudar hyrt lokal för halloween fest och det verkar bli en hel jävla del som ska komma, roligt =) Ha det så braa.
disney songs

Godmorgon! Uppe med tuppen idag och det var väl lite tugnt att slå upp ögonen i morse med tanke på att det blev en relativt sen men riktigt trevlig kväll. Nu sitter jag och spelar samt sjunger lite disney musik och livar upp stämmningen, vilket tobias inte uppskattade så han gick upp och la sig tills vi ska åka.

quizen och lager 157
Idag har jag varit uttråkad utan min laptop och bara skit på tv. Har iallafall fått lite vettigt gjort vad gäller plugg. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig klar för ikväll vankas utgång med tjejerna, quizen samt slick. Men får inte bli allt för mycket för mig för imorgon bär det av till lager 157, äntligen! Så imorgon blir det SHOPPING för hela slanten!!! ;) och då gäller det att man är pigg och alärt och inte bakfull o. längta hem.. haha! Men vi hörs när vi hörs :)