in italy
Hej allihopa. Har varit svart att fa tag pa dator med internet men nu har vi fatt lanat en av personalen pa skolan. Den langa resan gick bra och vi har det underbart har, vadret ar toppen ar typ 30 grader dag som natt, dock lite jobbigt nar vi jobbar men det fungerar. Har varit och kikat runt lite efter shoppingstallen men inte riktigt hittat natt an, men det kommer val. Nu maste jag sluta, hoppas ni har det bra dar hemma sa skriver jag igen sa fort jag kan.ciao
Italy here we come :)
Min resväska är inte så tom nu längre, nu får jag jobba hårt för att dra ner på kilona så man kan få med sig hem lite grejer. Om cirukus 2 timmar anländer vi till gävle tågstation och fortsätter därefter vidare till arlanda med flyget till münchen där vi sen ska spendera 7 timmar innan vi tar nästa flyg till italien och trieste. Så med andra ord blir de inte mycket till flygresa utan mer väntan på flygresa. Jag har iaf ordnat en kamera nu och förhoppningsvis passar jessicas sladd även till min så ni kan få se lite bilder även under resan, jag ska inte lova för mycket (inte med uppdatering heller) men ska försöka så gott jag kan, så nästa gång vi hörs så är jag på något svettigt internetkafe och har säkerligen precis badat:) jobbigt va? Haha ni får ha de så bra här hemma så hörs vi, tuuudeloo =)

en tom resväska
Igår blev det som sagt lugnt och det är jag rätt så glad över idag. Ska strax hoppa in i duschen och sakta men säkert börja göra mig klar inför kvällens bravader. Blir förmdoligen fest hos t och så får vi se om det blir en sväng ner på krogen senare, hoppas de blir en kanon kväll för detta är ju sista festkvällen innan italien. Börjar bli lite nervös nu, här står resväskan som består av ett linne, en bikini och två par shorts och med andra ord nästan halvtomm och jag börjar få lite panik, ska göra något åt saken nu så vi hörs sen :)