Det blev bara rakt.
Inte blev de nå hollywood lockar för mig ikväll eller, det gick rent utav åt helvette med de. Haha! Blev rakt hår med ett spänne i bak i stället, men det fick väl funka det också. Just nu sitter jag hemma hos Sofie Isbella Moberg Karjalainen (hon vela att jag nämnde det). Hon håller på och letar lite kläder och vi ska snart bege oss iväg till älsklingen som ska ha lite fest. Senare ikväll blir det nog hem till kim som fyller 18år idag, även lite partaj där. Hoppas ni får en trevlig kväll.
 

Här har vi snyggingen självsamt lillasyster Nova.
Stora hollywood lockar.
För det blev bio igår iallafall, kikade på nyaste Wallander.. Var riktigt bra faktist, helt oförutsägbar vilket inte brukar vara så jätte vanligt. Efter det blev det hem och kika lite tv för att sen dejta sängen.

Tyvärr så ser det ut som om det inte blir någon nykter helg ihelgen. Tjejerna har lyckats ändra sig och ska nu gå ut allihopa, för Tobias del lutar det även där för utgång, så vad ska jag göra? Inte sitta hemma helt själv en lördagskväll inte. Det har jag inte ro för, blir alldeles för rastlös. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar så jag inte får stressa allt för mycket sen


Känner för stora kändislockar ikväll, blir väl kanske något i den stilen,
        får se vad jag lyckas få till.  
                                                                    
.
Jag har blivit lurad, ahaa.
Nu har jag fått det bekräftat, telefonen är ivägskickad och jag har gått 3350 kr minus, yippie! Kan inte säga att det känns superbra eller. Men för att se det ljusa i situationen får jag väl säga: Man lär sig av sina misstag.
Om en stund efter att jag duschat ska jag bege mig till älsklingen som har lagat i ordning en stor mumsig sallad, ha lite mys och bara ta det lugnt. Fast jag är dock lite sugen på bowling eller bio, men.. det får bli en annan dag:)

Skulle kunna överleva på sallad.