Rihanna och Chris Brown, tillsammans igen?
Igår blev det lite party, hade riktigt roligt även fast det vart stressigt. Ikväll ska jag fösöka göra mig klar lite tidigare så jag slipper stressa. Så denna helg blir det en tvådagars, men vafan.. man är ju ung och man lever bara en gång :)

Appropå de och ingenting så enligt en källa till People så är Rihanna och Chris Brown tillsammans igen, och hur sjukt vore inte de då? Han har ju misshandlat henne både psykiskt och fysiskt och jag förstår inte hur i helvette hon kan ta tillbaks honom? "De var bara en engångsföretelese" eller vadå? ja jo tjena, vi får väl se vad som händer här framöver..
och nu?Lars Winnerbäck.
Nu sitter jag här och har ångest utav att jag egentligen skulle ha pluggat nu men istället har suttit och pillat med datorn. Om 30 minuter kommer världens bästa kusin hit som jag ska spendera helgen med. Vi får se vad för bus vi hittar på. Har suttit och lyssnat på hur många låtar som helst med Lars Winnerbäck, så jäkla bra. Älskar hans texter! Nog den enda jag gillar som skriver bra texter på svenska! Ska lyssna vidare nu, cyaa :)


Jenny kusin.
Tips inför plugg.
Igår blev det ganska lugnt, drack något glas vin hemma hos tobias med tjejerna och lill-t. Efter det blev det efterfest hos Mirron då vi inte ens hade hunnit kommit på festen, men det var trevligt.

Idag har jag varit duktig och pluggat lite fysik! Mitt bästa råd inför en pluggdag är att ladda upp med lite smått och gott som du kan knapra på medan du pluggar, går så mycket lättare då. Jag laddade upp med en avokado, lite mini-tomater och glass så de gick an för mig! Nu blir det film med T, ciao.