Måndag igen då..
Nu är vi inne på vecka två i skolan och jag känner mig redan skoltrött. Varje dag längtar jag hem till sängen efter att bara få sova. Kan tiden raska på lite så det blir lov snart igen! Idag har jag iaf varit i skolan, åkte dit till 10 och var där max 15min sen åkte jag hem och kramades lite med älsklingen innan jag åkte iväg för lunch igen. Efter skolan blev det jobb och kan ju säga att jag är så jävla less på mitt jobb nu, ge mig ett nytt. Har fan ångest innan jag går dit för det är så dötråkigt. Menmen bara stå ut lite till tills man hittar något nytt. Ska försöka styra referens från gamla jobbet den här veckan så man kan skriva klart cv:n för sen är det bara tuta och köra och hoppas på att man hittar nått. Men nu blir det sova, är ju trots allt en dag imorgon också.

Skola dag 1
Idag har man avklarat första dagen i skolan, eller ja uppropet iallafall. Var himla segt att ta sig ur sängen i morse men kom upp i tid åtminstone. Efter det har jag tagit mig en liten tupplur, är ju inte van att kliva upp så tidigt så man var ju lite trött. Och nu har jag ätit frukost nr 2. Ska packa ihop mina saker och bege mig till min käraste för att sen åka iväg och jobba, kul!! Nu känner man att verkligheten sagta men säkert börjar komma tillbaks. Men får hålla ut, ett år kvar (vilket jag också tror kommer bli de roligaste). Blir väl kanske lite mer bilder från italien här under veckan, men tills dess så får ni ha de så bra. Tjingeling.

Bilder från italy
Igår blev det lite pary, satt först hemma hos S med folket och förfestade lite, ingen kände någon större lust för krogen så vi satsade på hemmafest istället. Dock sög den då de bara befann sig massa småtjejor i min systers ålder så det blev inte så långvarigt där. Menmen! Har inte haft tid att uppdatera något här, eller hunnit och hunnit. Jag har prioriterat annat före men nu ska jag göra ett försök på att lägga upp lite bilder sen italien. Hoppas det går lite bättre här än på facebook för det går skit segt.


i väntan på bussen

skolan vi jobbade på

turistbild på jessica inne i stan på röda bron

jag

jag och jessica i hamnen

jag i underbara venedig

lina och spritz

stek på stranden

brudarna glassar på som aldrig förr

vi tjejer i hamnen i väntan på båten till partyön

vi tjejer fick en varsin ros av killen från baren

Nu har jag lagt upp lite grann, blir mera sen så.. fortsättning följer.