idag bjuds de på inlägg.
Helgens bravader blev kanoners och imorgon hoppas vi på samma sak. Imorgon natt går vi in i majmånad som för mig är lite utav en början-på-sommaren-månad. Känner hur sommarn bara smyger sig fram fortare och fortare, de är greaat. Imorgon blir det grillning och förfest på min altan med tjejerna samt D sen bär det förmodligen iväg till en mate som fyller år imorgon. Hoppas bara på att vädret blir topp imorgon också, eller skapligt åtminstone. Nu ska jag kika one tree hill och städa lite, see you :)


I like to move it move it.
Känn en doft av kärleken

Jag ser vad som händer, fast inte dom förstår men blir dom
kära krymper faktistvåran trio ner till två. lala!


Idag är jag sjuk och har kikat på bla lejonkungen, så himla bra film! Älskar detta tillfälle i filmen, så jävla fint! Nu ska jag snart ta och köra igång en till film, skönt med en vilodag faktist. Hoppas ni mår bra, förmodligen gör jag det snart också.
Slutet gott, allting gott.
Därför att det är söndag och jag mår jätte bra :) Gårdagen blev rätt mysig åkte dock in till stan för att träffa lite folk men det var roligt det också, slutade med film hemma hos A innan det var dags att röra sig upp till T. Just nu kikar jag på wipeout och om 50 min börjar söndagsfilmen, får se vad vi kommer välja att kika på. Imorgon blir det skola och jobb, sen rullar veckan på som vanligt! så... vi hörs! :)


Mina prinsar.