Dejta john blund nästa.
Hemma igen åter efter en lång dag i skolan. Känns som om det blev ett bra avslut på denna månad på jobbet idag iallafall. Nu är det bara börja satsa emot nästa lön! Har egentligen inte så mycket mer att säga idag! Jag älskar kina mat, blev wookade grönsaker, biff och stekta nudlar idag.. twice :) När jag kom hem sa mamma att det vaknas funderingar kring kina mat imorgon också, och det tackar man inte nej till! Skönt att jag avvklarat denna veckans jobb iaf, nu är det bara plugget jag måste anstränga mig i. Nu är det så här att nu blir det dusch, sen dejta john blund. Natti!


För ett par veckor sen lyckades jag laga hemmagjord kinamat,
blev faktist oväntat gott. Man kanske har ett kockarsinne ändå:)
Den ena jobbigare än den andra.


Brrrr, idag är det riktigt kallt ute! Frost på gräsmattan och imma på fönstret!
Dagar som denna vill man bara burra ner sig i sängen och ligga kvar där
 heela långa dagen och mysa. Men den ena dagen jobbigare än den andra.
Som alla andra tisdagar så ska jag jobba efter skolan, så det blir till att
höras idag. Ha en bra höstdag!
Yttligare en avklarad måndag.
Och så har man klarat av en lång måndag yttligare. Längtar som attans efter ett lov nu! Snart blir det rejält mycket i skolan eftersom det börjar vankas provvecka inom kort, ska försöka börja plugga succesivt nu så jag slipper sitta och tokplugga allt dagarna innan. Men man känner sig inte så sugen när man först gått i skolan 8h och sen jobbat i 4h. Så de får bli på onsdag.
Såg föresten att en mycket god vän var med på blogg.se idag på första sidan, roligt för henne tycker jag :) Hon har verkligen gått in för det här med bloggen och förtjänar det verkligen. Själv är jag inte riktigt ute efter att få så många läser som möjligt, för min blogg är ju inte särskillt superintressant. Skriver mest bara för att, för att jag tycker det känns bra och för att man mår bra av att skriva av sig lite ibland :) Hundarna sen sängen nu, nattinatti!