För att jag faktist lever idag också.

Surt va? Skämt och sido. Har haft ännu en rolig kväll med en massa trevliga peoople. Är jäkligt trött så jag ska sova bnu så att jag orkar med morgondagen och dagen efter det. Hoppas ni haft en trevlig kväll ockdå, nighty nighty!
- de snöar för er som inte visste de, de é underbart.

För det är lördag idag... igen!
Inne på 4:e kvällen nu! För övrigt så är lovet snart slut och jag har inte ens hunnit vilat ut. Jag har ju iofs ingen annan än mig själv att skylla på, men visst hade det ju varit mysigt med ja, iallafall en hemmakväll med älsklingen. Men han har ju prioritera wow framför sånt. Hur man nu än kan prioritera de framför nått? Skulle hellre gå och plocka pant burkar med Burkdanne på stan i 4 dygn än att sitta framför de där värdelösa spelet. Men tyvärr har jag ju aldrig varit tvungen att göra det valet. Ska klä på mig nu och sen iväg och pimpla hjärnceller. Vi hörs!


Its all about friendship!!
För jag lanar alkohol.

Nu mår man lite bättre än tidigare idag. Ska hoppa in i duschen och ladda om nu inför kvällen. Flera av mina kill-kompisar och så sitter och lanar wow nu över lovet och jag har precis kommit undifund med att vi lanar alkohol istället. Det här blir tredje kvällen i rad och ska förmodligen "lana" tills på söndag. Helt stört men, som sagt man lever bara en gång. Har man inget annat att spendera sin tid och pengar på så blir det ju lätt så.
 

Jag tuppar nästan av, helt ställd! Första låten, kärlek eller vad?
Och för att inte tala om rösterna, skippa Jimmy Jansson, Ola
och allt vad dom nu än heter, här har vi en oslipad diamant.