Britney Spears jagas...
Fredagskvällen var mycket trevlig, hann träffa en massa olika människor under bara några timmar.. både nyingar och gamlingar:) Igår blev det skön hemmakväll med älsklingen då jag slocknade inte allt för sent på soffan medan pappa och tobias satt och drack grogg. Imorse vaknade jag upp pigg men inte tillräckligt pigg för att åka iväg och jobba, men det gjorde jag iallafall. Nu ska jag kika alla one tree hill avsnitt jag missat, trevlig kväll:)

Britney Spears har stilat upp sig något nu på senaste tid och här ser vi henne jagas av alla papparazzin i paris. Läste föresten för ett tag sen att Britney har ätstörningar igen... (?) Inte bra, är emot allt som inte har med träning att göra när det gäller att gå ner i vikt. Håll dig till träning och ät rätt ska du se att du mår mycket bättre.

Äntligen fredag.

Så äntligen var det fredag igen. Har varit ner på stan och köpt lite kläder nu som man ev ska ha inför kvällen, för ikväll slår vi till igen. Ska hem till A om en liten stund och där börjar kalaset, får se vart vi hamnar senare.. brukar ju visa sig:) Ha en trevlig kväll.
Föresten har det inte blivit mycket med skrivandet här nu den senaste tiden, men känner att jag tänker skriva när jag har tid och lust. Så de kommer kanske se lite glest ut här framöver.

Trött efter en hel hög med plugg.
Idag har man sovit över, vilket inte alls är bra. Men det är väl pga att jag satt uppe och pluggade så länge inatt, puh! Idag har jag två redovisningar som skall göras och efter skolan ska jag fortsätta plugga inför fredagens prov. Väldigt mycket nu! Måste kila nu, ha det! :)