Sista rycket..

image207Har sista provet idag, och tyngsta! Fysik! Inte jag har jag pluggat något heller, men det får gå som det går, kan inte göra så mycket mer än mitt bästa :) Men sen så är alla kurser klar för det här läsåret. Tycker jag har varit ganska duktig iaf, enda fram tills denna provvecka då jag varit väldigt skoltrött.
Men i höst blir det nya tag, utvilad och redo.. förhoppningsvis =)

Till kvällen blir det förmodligen ut till Sara med klassen, sista veckorna med klassen ju! Sen blir det nya klasser till hösten. Men jag, Jess, Mari och Linnea blir iallafall ett team=) Men resten av klassen kommer att gå i andra klasser, så det blir en sista kväll vi umgås allihopa nu ikväll.

Nu ska jag börja röra mig till skolan, lycka till på provet Veronica =)
Just like a berg&dal-bana!!
Så känns mitt liv jusst nu, ena dan leker livet och andra känns det kasst! Går skit på äckeljobbet, intefan blir det nå pengar inte!! Sjunde jävla veckan utan listor!

Ingen ork har jag för pluggandet heller, ett jävla humör som heteduga!! Men vad säger man, ny dag nya tag? Vi sover på saken och ser hur morgondagen ser ut. Förhoppningsvis ljusare. hejdå!!
Solen skiner & man är ledig
Det är ju inte helt fel kan jag ju med gott hjärta säga. Men de lilla neggativa är att jag försökt pluggat men dock inte fattar någonting, tragist. Har nämligen Kemi och Fysikprov nu imorgon och på fredag, kommer bli de första och sista proven jag kuggar på detta läsår. Tack & lov, om man nu kan säga det?

Fint väder ska det bli hela långa helgen också, så jävla underbart :) Börjar klarna upp nu om hur det blir till helgen, förmodligen med klassen hos Sara på fredag, och sen hos loppan på lördag. Grill & mys!

Så fort provveckan är slut så tänker jag andas ut, livet kommer kännas så mycket lättare. (Peppar peppar ta i trä) Nu väntar snart ett långt och skönt sommarlov. UNDEEEEERBAAART!!!! :D:Dimage206
old picture since 2005, 2006 at brämmen.