Hela världen stannar ett ögonblick för dig.
I onsdags blev det som sagt hem till fido och festa! Vi var en ungefär 30 pers där och sjöng lite singstar och drack. Mot midnatt drog lite utav folket hem till älsklingen min och festade vidare där. Jag var så jäkla slut den där kvällen att jag nästan somnade sittandes strax innan det vad dags för hemgång.
Jag och tobias gick hem till mig och sov, varför vet jag inte riktigt! Vi kunde ju lika gjärna ha kunnat sovit kvar hos honom när vi väl var där! Men det blev som det blev iallafall.

I torsdags blev det till att jobba, gick jäkligt bra då också må jag säga! Gått på topp de här sista veckorna. Helt underbart!! Fick in lite över 1700 på fyra timmar, och som jag alltid brukar säga.... de är ju inte fyskam! :) Så de blir bra sen till nästa löning.

Idag var jag och syster yster ner på stan och köpte en kofta till mor min som fyller år på måndag. Inhandlade även in en kjolklännings grej åt mig själv, en "kuvertväska" och ett par skor! :) Blev riktigt nöjd faktist! Sen åkte vi hem hit och lagade lite tacos till familjen och tobias :) Efter det gick vi hem till stackars lille casper som förlorat sin manlighet tidigare idag. Han har nämligen blivit kastrerad! Satt där och kikade lite på tv och även på den nya filmen "27 dresses" som var riktigt bra.

Nu sitter jag här och ska packa ihop mina grejor, för imorgon bär det nämligen av på "30- 42- & 3- årskalas" Så det ska bli riktigt trevligt att få träffa lite släkt sådär. Blir nog bra. Hade ju i och för sig velat haft med älsklingen denna gång också, men får försöka klara mig utan honom. Även om det blir hårt! Haha. Älskar dig vännen!
 
Nås på lur för övrigt, och kommer hem på söndag kväll! Ha det!

image177Allt skvaller om Britney Spears verkar aldrig vilja avta! Jag känner faktist det jag också att varje gång man slår upp en skvallerblaska så räknar man med att det står något om henne. Konstigt vore det väl annars!
En sak som är säker, hon har värkligen sjunkigt så lågt det bara går. När jag var lite såg jag upp till henne! Men nu är hon bara så patetisk och meningslös.
Det finns till och med en hemsida där man kan satsa pengar på hur länge brittan kommer att leva och på vilket sätt hon kommer ha ihjäl sig själv på. De är sjukt. Men det känns som om hon själv har satt sig i den sistsen.

image178

Hon ser verkligen förjävlig ut nu mera. Klarar inte ens av att se på henne längre!
Jag kan vara din och stanna hela natten.
I söndags blev det iallafall så att vi satt hemma hos tobias och drack lite granna jag och tjejerna. Riktigt trevligt faktist, även fast det bara blev vi fyra! Kvällen slutade med att vi fick skjuts till max för att köpa lite krubb med oss hem. Åkte hem och åt det, umgicks lite grann och sen gick jag för att möta tobbe. Vi gick efter det hem för att sova hos mig.

I måndags åkte jag och familjen ut på ikea och kikade på lite möbler. Fick bla med mig en garderob hem och sen lite småprylar till den. Så då blev det hem och riva för min del. Tobias och farsgubben stod för uppbyggnaden av garderoben, tack för det!! Sen så blev det bara att packa in allt. Blev riktigt bra. SÅ NÖJD!!
Nu behöver jag inte längre vakna upp till en mardröm varje morgon när jag ska försöka hitta något i den fullproppade bryån och garderoben. Nu behöver jag bara slå upp dörrarna så ser jag precis vad jag har osv. Nästa projekt blir en ny säng och ett data/tv-bord. För nu ska göras om!

Igår jobbade jag. Och skicklig som man är så laxade man ju in fjortonhundra då också. "HÖHÖ" Det blir fint de till löning nästa månad. Appropå löning så blir det ju de imorgon, och det är efterlängtat. Nu ska jag ner på stan om ett tag snart och frossa upp mina sista pengar på lite nytt till kvällen. Kanske inte allt men en liten del av dem iaf. Den som spar han harVilket inte gäller mig! Haha.
Åter igen till gårdagen, efter jobbet var jag på bio med flickorna! Kikade på Angel. Var riktigt bra faktist, ända tills de få sista sekunderna iallafall. Filmen var rolig och bra, men hade dock ett väldigt dåligt slut. Haha Helena Bergström, vilken pärla det är alltså! Så grymt bra skådis!

Ikväll så bär det av hem till fidoluttan alla flickorna. Ska sitta där och sänka några jävlar, och sjunga lite singstar! Senare droppar det in lite till folk, bla älsklingen. Så jag antar att det blir en bra kväll ikväll.
image176
Have a nice night.
You are just one of them.
image175Morgonen var inte den skönaste, vaknade upp och hade ännu ondare i ögat än vanligt. Har åkt på en ögoninflamation som heteduga! Men nu under dagen har det faktist blivit lite bättre.
Varit och ätit hos tobias mor, gott och trevligt som vanligt! Efter det gick vi hem till tobias och kikade lite på tv. Han skulle till tjonken och nörda data så jag sitter och funderar på om jag ska följa med tjejerna ut eller om jag helt enkelt är för trött och får sitta hemma och tröka istället. =/ Well se. Ciao!

Jag och fido på härligheter! :)