Vem av vännerna där ute var äkta.

I onsdags morgon kom mormor hit och åt lite frukost med mig och min mor, efter det åkte vi ut till sandviken och hämta det vi skulle osv. Efter det åkte vi till valbo och handlade och fika! Mot kvällningen så var jag och tobias ut och käka, tro de eller ej! Det var god mat och trevligt, som alltid med älsklingen! En mysig kväll helt enkelt.
Igår blev det ner på stan och handla en väska och även en sjal. Efter det blev det jobba, gick väl skapligt. slutade på 1050:- så man kan väl säga att på de fyra timmarna tjäna jag in ett extra studiebidrag, och det är väl icke fyskam! :)
Tobias kom hit igår och sov med mig, men han gick precis hem för att mata missarna våra! Så nu ska jag väl ta och packa, för jag kikade precis på tågtider till falun, åker dit 17,22 idag! Kommer väl hem på söndag eftermiddag eller så! Träffa gamla godingar (y)
Så ha de så bra gött folk

image171
Denna skönhet blev min igår.
Find a way back into love.

För ett ganska bra tag sen började jag lära mig photoshop, jag började att göra en bild som jag inte riktigt kände att jag ville ha! Så jag gjorde någon annan "lycklig" istället och skulle försöka på något nytt åt mig. Nu har det verkligen stått still med ideér så nu fick det bara bli nått skit tills vidare.
Anledningen till att klockan är så mycket och att jag nu av någon konstig anledning är uppe och donar med bloggen är att jag ungefär för en lite drygt 20 minuter sen fick värsta tvångstanken att jag var tvungen att gå upp och fixa klart de ofärdiga. Done, och nu väntar sängen! Godnatt :)

People need someone to look up to.
Min helg har varit ganska skön faktist. I fredags satt jag hemma hos Hampus med Frida och Lillen, tittade lite på tv och tog det lugnt bara. Gick hem runt två tiden och sov. I lördags blev det utgång med flickorna, blev jag, Amanda, Sofie, Jenka & Jessica! Satt här hemma hos Tobbe och festade lite, kvällen slutade dock här med! Men vi hade det trevligt som fan endå.
Igår var vi hem till tobias mor och åt lite mat och lämnade lite tvätt, blev lugn hemmakväll hemma hos mig sen med lite film och gottgott!

Idag har jag även varit ner på stan i de vackra vårvädret och fått min väska lagad. Blev ganska nöjd med det för det syns inte särskillt mycket att den varit trasig. Vet inte riktigt vad dagen kommer att sluta med, det återstår att se. Men nu kommer tobias så nu ska jag sluta skriva.

Puss & Kram