Yunkfood för hela slanten.

Mår inte allt för bra idag, brukar jag ju oftast inte göra på söndagar så de hör ju till vanligheten. Riktigt jävla bra kväll igår, förfest hemma hos poppy som jag skrev i tidigare inlägget, efter det blev det hangloose för grabbarna och vi tjejer stack i väg till vårt trogna place, jacken :) Mycket trevligt folk där och det slutade med att hälften av grabbarna från poppy hamnade där också. Fyllesvin-mat och sen tillbaka till Shalin på efterfest, höll på ända in på morgontimmarna och slutade med att jag och Tobias somnade hemma hos honom.
Idag skulle jag iväg och jobba klockan ett, (eftersom shifen ändrat på shcemat) så kunde jag ju inte göra annat än att kliva upp och åka iväg, mådde för dåligt och drog till med hundögonen och några minuter efter satt jag på mingel och bar och försökte peta i mig en sallad, ville ha varm mat så jag, amanda, papi och systeryster åkte till max och åt där istället. Fetmat is my passion on sundays, lovely :) Nu blir det bara vila tills jag ska dejta john blund. Ha en trevlig kväll! :)

Bush i söt men kanske inte allt för trendig klänning.

Vaknade vid tolv tiden imorse av att min pojke ringde och hörde vad jag skulle ha från systemet, sött men för tidigt:) Som tur var kunde jag somna om och vaknade igen runt en kvart över ett. Så nu har jag ätit lite frukost och städat lite på mitt rum, snart blir det dusch och till att göra mig i ordning. Ikväll bär det hem till shalin, även kallad poppy med tobbe och alla hans vänner, det blir fun =)
Sophia Bush även kallas Brooke Davids i världens bästa tv-serie One tree hill har precis lämnat hotellet en kväll i New York. Hon bär ett par snygga gladiatorpjuks men inte fullt så snygg leopardklänning. Visst, man orkar inte alltid bry sig om vad man har på sig, men tycker hon verkligen att den där är snygg? Bra fråga, roligt att se att även kändisar kan gå i gräsliga kläder. Fårse om hon kanske har lite stilrenare kläder i den nya serien som kommer ut på måndag natt, e f t e r l ä n g t a t eller vad?

En väldigt lång fredag.
Började med att jag klev upp tidigt, for iväg till borgarskolan och hade fotografisk bild, slutade halv elva och efter det åkte jag hem och lagade lite lunch. Bara några minuter efter det blev det ner till skolan igen och firade "polhem 50år" med tårtkalas med mera. En stund där efter åkte jag, amanda och jessica ner på stan och fikade. Åkte hem till amanda och väntade på att klockan skulle bli runt en halv sex då det var dags för vaxning av ögonbryn. Hemgång och käkade lite tacos, sen bestämde jag och amanda oss för att inte dricka utan att gå på bio så vi gick på mamma mia, helt suverän film. Log hela filmen lång! Efter det gick vi upp till lovisa, satt och drack lite vin och pratade tills vi slutligen gick till sista bussen där dock alla fyllekajjor höll hus, ingen efterfest halv tre på natten när man knappt hunnit med förfesten, så nu sitter jag här och ska lägga mig och sova villken sekund som helst., känns som om dagen varit riktigt lång idag, så nu är man slut.. Godnatt på er.


Bild sen norrtälje, fest :D och imorgon blire kalas
för hela slanten, de är ett som är säkert