Lång dag..
Men äntligen är det sista lektionen nu då, har varit en lång dag i skolan tycker jag! Skönt att det bara är två dagar kvar sen blir det lång helg, inte planerat ännu vad som kommer att hända under de såkallade valborg! :) Finns väl lite att välja emellan, men nu slutar vi så ska ta och avrunda här :) ha det!
Lyckat, yes!

IGÅR FICK JAG ÄNTLIGEN TRÄFFA LINNEA :D och det kändes så jävla bra! Nu är det snart bara 2 tredjedels år kvar tills du flyttar tillbaka till oss. Må den tiden gå fort.
För övrigt så var kvällen igår kanoners, tjejerna satt i boulongen först ett tag innan grabbarnagrus kom ner, efter det åkte vi hem till brunbjörn och fortsatte festen där, kvällen avslutades hos älsklingen :)

Nu blir det snart mat hos älsklingens mor. Men innan de lite bilder från gårdagen.

     

Fler bilder kommer senare, måste springa! :)
Sunshine or not..
Men det inget av med grönan i helgen eftersom det inte fanns platser i bilen till alla och vissa skulle tydligen sållas bort utifrån chaffuörens vilja. Så med andra ord så skulle alla åka utom en och då tyckte jag att det inte är så sjysst gjort eftersom att alla planerat så kan inte en följa med.
Jag menar, då kan man ju lika gjärna ta det en annan helg istället för att lämna en ensam, så gör man bara inte! Så jag valde bort mig själv istället, inte mer med det! Hoppas de som åker får fun iallafall..

Fin dag idag igen så de är ju helt underbart :) Hittar förmodligen på något med Empa och gänget istället, kan ju vara skönt att träffa lite nytt folk ibland också, må ja säga! 


image189