uppsala lään :)

varit i uppsala hos kusinerna hela helgen :) mycket mycket trevligt. i fredags hann vi nästan bara komma och sen gå och lägga oss igen! jag var så slut i fredags, hade inte sovit någonting natten innan. menmen, i går var en händelserik dag =) klev upp med tuppen, åt och fixade oss en herrans lång stund, efter det åkte vi till nått hus som de hade hyrt, dukade osv där :) sen kom allt folk! kanske ska tillägga att jag var på 50års fest, för er som inte viste att jag var det menar jag.. från de ena till de andra! vi åt gott, vi drack gott och de var gött alltihopa, riktigt trevligt.. mot kvällens slut var det dags för mig och mina två kära kusiner att sjunga några truddilutter.. har ni aldrig sätt en tant grina, ja då skulle ni sätt min mormor som stog och tokgrina när vi väl sjön, gissa om det var sött :)
haha, vi var så duktiga så! sen blev det lite dans och grejer med familj och släckt :D
efter det åkte vi till någon an min kusin jennys vänner, träffade dom osv. lite pinit kanske med tanke på att det var helt okända people. men det gick endå =)
efter de gick vi hem och sov runt två tiden, eller jag sov! för jag slocknade på en gång, medan jenny lämnade mig helt ensam i sängen och dissa mig för tobbe, hennes pojkvän :) appropå tobbe, så saknar jag MIN tobbe.. vill åka hem och bara kramas med dig nu^^ hihi.
men nu börjar jempa bli klar med sitt donande, så nu ska vi dra oss ner till örsa, på micke mouse fest :D fast i gentligen heter det mickesmess nått, men själv tycker jag det låter bättre med micke mouse, så jag fattar inte varför dom döpt det till något annat!:D mohah, hur som helst. det är typ som cityfesten fast lite mindre :)
men nu ska jag kila. byee


det var riktigt skönt att få komma bort lite.. faktist! :)

                                         

torsdag
vilket betyder att de är fredag imorgon, så alla vet det! :) idag blev det ledigt, har städat, pluggat, träffat- flickor och pojken.. sen till det tråkiga, jobbat. haha gick så dåligt som de bara kunde gå. usch, börjar bli dåligt less på detta jobb, och på allt annat också för den delen. allt är bara skit känns de som, mitt lilla lyse idag var att jag fick feta lönen, oh :D tänker lägga undan ett par tusen till utlandsresa till vintern/våren, resten blir det bara SHOPPA för, med stora bokstäver. det är något som gör mig väldigt gott. bästa som finns!
nog om det nu, imorgon blir det till att åka till min lovely kysin =) skönt som fan ska de bli att få åka dit, festa.. träffa vänner och släckt :) om jag ska vara ärlig ska de bli skönt att få komma bort from the realaty. yes! Och min grymma engelska på det blir ett team. haha, nu ska jag vänta på baby som förmodligen skulle komma, förmodligen.
skulle vara mysigt om du kom. hihi men jag börjar bli lite trött så ska väl lägga mig för att kika på tv iaf, eller så drar jag nog igång ett one tree hill avsnitt.. hmh, de kör jag nog på. ha de gött, skriver nog inte mer förrän sön.. lurn med, byee.And I need you now tonight,
And I need you more than ever,
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever,
And we'll only be making it right,
'Cause we'll never be wrong
Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time
I don't know what to do and
I'm always in the dark
We're living in a powder keg
And giving off sparks
I really need you tonight
Forever's gonna to start tonight
Forever's gonna to start tonight

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart


in school.
i skolan nu då! har precis avslutat ett arbete, som jag igentligen gjorde klart förra veckan, men gjorde ett sista finslip nu, just för att ha någonting att göra. nu sitter jag här och få göra vad jag vill, roligt roligt. imorse blev det tandläkaren, ganska tidigt. men det gick bra iaf :) blir mat snart, och efter de blir det orgentering i hby! verkar ju roligt iaf. nope! senare jobba :< drygt, sen hem och sova :D kanske träffar tobias nått idag också, blir nog så.

another day...Slutat jobbat nu, kom hem för en stund sen =) snart blir det till att sova, så ynderbart. haha, imorgon ska jag SLAPPA. och plugga visserligen, men de räknas inte:(

ja, det finns sorliga människor här i världen, men förstår vissa personer.. Brädad, av en yngre.. oj oj kan inte vara lätt alla gånger. hmpf.