Att våga, är att förlora fotfästet för en stund..
.. Att inte våga är att förlora sig själv.

Mysdag idag bara. Nu har jag gjort mig i ordning, ska snart till lillen på förkrök! Efter det får vi se vart min väg leder mig, som jag känner mig nu har jag ingen lust att dra ut och dancing, men vem vet! Veronica har ju ett liv likt en berg och dal bana, rätt som de är kanske jag ångrar mig! Who knows? Not me?
Haha. Nu har jag inte mye att skriva mer nu. Godnatt gottfolk, inatt blir det till att sova hos amanda på brynäs. Have a nice night, i will! :)
Jag vänder kappan efter vinden.
Idag blir det stan med lillphen. Ska nog köpa den där fördömda vinterjacken, men känns som om jag vill vänta utifall de kommer ut någon ny som jag hellre vill ha! Men vi får se. Det börjar ju faktist bli lite kallt ute nu, ibland på kvällarna blir de lite för kallt med bara vårjacka! Ska kika på lite andra små saker med, blir väll någon klänning också till helgen. Eller om vi skulle festa imorgon! :) Något till halloween också, nån utklädnad! Men nu måste jag ta doggarna och plocka ihop lite. För ikväll kommer faktist min mor och min syster hem, efter fem sköna långa dagar utan dem! Skönt att få lite ro.


     
En för alla, alla för en.
Igår blev det myskväll med tobias. Vi kikade film och åt lite popcorn. Vi vaknade runt 2 tiden idag, jätte trötta. Åt lite frukost och sen tog jag ut djuren och tobias gick hem! Sen dess har inte mycket blivit gjort. Planerat bio med flickorna ikväll, men som vanligt blir inget som planerat. Jag och amanda får väl köra en reprisare på våran lilla bio kväll sist. Det är ju bara hon och jag som står upp för laget i slutändan endå så:) Haha.
Pappa gav mig och tobias lite pengar för han tyckte att han ville bjuda oss på bio, men i detta fall var tobias en aning oförsämd, som inte tog emot erbjudandet pga trötthet. Det kändes lite smått trökigt. Men inte fan är de hela världen inte, vi får ta't någon annan dag! :)
Ska höra runt om det finns någon mer som är sugen på bio, kan vara lite roligare med fler människor i sällskapet. Vilken bio det blir är ännu oklart, vi liksom bara går för.. att gå! Haha, men antagligen någon komedi eller någon ny skräckis.

Nu ska jag gå och laga lite mat med min far :) Magen skriker en aning jusst nu!

Blev 1408, så jäkla läskig film! Satt fan i knä på amanda halva filmen! Ville gå hem efter halva filmen, så läskig var den. Men slutet var lite knepigt att förstå, men förstår en aning iaf! Haha. Hade räknat med att filmen skulle ha slutat 23.05 något, så vi skulle hinna med sista bussen. Men icke, fel i beräkningarna. Vi 5 flickor stog där i kylan och visste icke hur vi skulle komma hem. Som tur var så kom papi och hämtade oss. Hjälten för idag. Det tackar vi skarpt för. Nu har amanda dragit igång filmen vi ska kika på, så nu ska jag väl lägga ner med skrivandet. Ska till lägga att det var bra att amanda inte hann med sista bussen ut till skogen, så jag fick en nattkamrat ännu en natt. Och imorgon kommer tobias och sover med mig. Kan ju inte bli bättre =) Godnatt.


image33