It must have been love.
Vilken dag. Sketen? Ja, det var nog bara förnamnet. Haha, när ska denna dimma lätta? Med lite ironi där på hörnet också. Började med att det var så otroligt varmt och skönt i  sängen att jag knappt kom upp imorse. Jag har börjar blivit förkyld också, kvider i halsen och sådär och det var kallt ute. Jag hade bestämt mig för att hindra min förkylning en aning och tänkte klä på mig, när jag sedan upptäckte att min egoist till syster hade tagit min halsduk. "Det var kallt ute och jag hade ingen snygg halsduk att ha på mig" HA, och det ska vara min syster? Helt otroligt. Jag missade bussen på de och vart på allmänt dåligt humör. And so on.
Dagen gick och klockan började närma sig fem, jag gick lite tidigare från skolan för att hinna käka och köpa cigaretter innan jobbet! Har snyltat på andra sen igår, :o Det kröp i hela min kropp av bara tanken. Som sagt så fungerade inte mitt bankomat kort. Avmagnitiserat med andra ord! Gick till baken och hoppades på att det skulle vara kort kö. Men självklart inte, var väl 16 st eller något i den stilen innan mig. Hur som helst så små saker har gjort denna dag till ett helvette!

Nu längtar jag bara tills jag får vila ut lite. Förstår inte! Det här kommer inte hålla i längden, känner mig så otroligt sliten och rent utav slut. Men det är väl bara att gilla läget som tomas skulle ha sagt! Får försöka stå ut i några veckor till!
I helgen blir det julmarknad och skyltsöndag! Fan jag känner mig som ett förväntansfullt barn inför julafton! Haha, roligt! Bocken är uppe igen,  och jag har hört att gävle ska bli sveriges julstad. Eller iallafall något i den stilen. Det kan ju vara bra! Men slut på julpratet nu, för nu ska jag lägga mig och dejta john blund.


image57