It must have been love.
Vilken dag. Sketen? Ja, det var nog bara förnamnet. Haha, när ska denna dimma lätta? Med lite ironi där på hörnet också. Började med att det var så otroligt varmt och skönt i  sängen att jag knappt kom upp imorse. Jag har börjar blivit förkyld också, kvider i halsen och sådär och det var kallt ute. Jag hade bestämt mig för att hindra min förkylning en aning och tänkte klä på mig, när jag sedan upptäckte att min egoist till syster hade tagit min halsduk. "Det var kallt ute och jag hade ingen snygg halsduk att ha på mig" HA, och det ska vara min syster? Helt otroligt. Jag missade bussen på de och vart på allmänt dåligt humör. And so on.
Dagen gick och klockan började närma sig fem, jag gick lite tidigare från skolan för att hinna käka och köpa cigaretter innan jobbet! Har snyltat på andra sen igår, :o Det kröp i hela min kropp av bara tanken. Som sagt så fungerade inte mitt bankomat kort. Avmagnitiserat med andra ord! Gick till baken och hoppades på att det skulle vara kort kö. Men självklart inte, var väl 16 st eller något i den stilen innan mig. Hur som helst så små saker har gjort denna dag till ett helvette!

Nu längtar jag bara tills jag får vila ut lite. Förstår inte! Det här kommer inte hålla i längden, känner mig så otroligt sliten och rent utav slut. Men det är väl bara att gilla läget som tomas skulle ha sagt! Får försöka stå ut i några veckor till!
I helgen blir det julmarknad och skyltsöndag! Fan jag känner mig som ett förväntansfullt barn inför julafton! Haha, roligt! Bocken är uppe igen,  och jag har hört att gävle ska bli sveriges julstad. Eller iallafall något i den stilen. Det kan ju vara bra! Men slut på julpratet nu, för nu ska jag lägga mig och dejta john blund.


image57
Tomten jag vill ha en riktigt jul.
Nu har det otroligt nog inte blivit mycket skrivet de sista dagarna här. Anledningen till det, det har jag ingen aning om. Kanske har varit fullt syselsatt att jag inte tänkt på det. Har gått i skola som vanligt men även umgåtts lite med tobias också sen får jag ju inte glömma att tala om att jag faktist jobbat på det också. Med andra ord, mina dagar har sätt ut precis som vanligt. Haha!
Idag blev det klart iaf. Igår betalade jag 1825 kronor som förbetalningsgrej för resan. Sedan var jag på banken och förde över resterande pengarna. Så nu är allt betalat. Härligt!
Något som är mindre härligt är att mitt konto är tomt. Jagminns inte ens för hur länge sen det var jag upplevde de. Men som tur är skulle mor min föra över några slantar nu idag iaf. Det är ju rätt bra, tur att man har sin mamma ibland.
Idag ska jag bara slappa, ska försöka kika lite på matten om det finns någon lust till det. Och även se över engelskan också! Och på de ska jag även träffa tobias, han frågade precis omv i skulle köpa lite gottgott och mysa. Det tyckte jag lät som en bra ide!

På fredag är jag sugen på att discobowla, några planer på g för de kanske? Mhm. På Lördag är päronen borta och då ska jag och tobias ha myskväll hör hos mig! :) Sen på söndag är det ju skyltsöndag så då går vi nog ner och kikar på det en stund med, mot kvällskvisten sådär!
Har redan fått lite julkänslor, det är ju trotsallt bara 3,5 veckor kvar tills jul. Så det är ju inte så konstigt. Fårse hur min jul kommer att se ut. Blir nog tråkig oseriös hemma jul med familjen! Känns som om man inte orkar anstränga sig så mycket. Men det hinner väl hända saker innan de också? Jag ska även hem till tobias mor på julafton på en bit mat, vilket ska bli mycket trevligt!

Men nu har jag skrivit på tok för mycket.

   
You are everything.
I lördags blev det inte som planerat. Vi kom upp till pernilla, käkade lite tårta och grattade henne! Efter det gick hela röset ner till min mors andra vännina, grattade henne och så började kalaset. Satt där och umgicks med lite gamlingar, drack några glas vin och sådär. Sen var pojkarna trötta, vi gick hem nattade dom som trollen. Fortsatte att dricka lite, umgicks och kikade på tv. Tobias kikade förbi en sväng, vi gick och hälsade på min faster som blev så överlycklig över att få träffa min karl :D Haha.
Satt uppe hos pernilla lite till och från den kvällen, och vi somnade båda slutligen på soffan med kläder och köret på oss. Jag hade tydligen pratat i sömnen och sagt att vi skulle sova kvar. Vilket inte är ovanligt att jag pratar i sömnen menar jag, allra helst ljuger i sömnen. Det är nog något jag är specialist på.
Vi vaknade tidigt pga skrikande ungar. Usch va less jag är på barn nu, umgåtts med en 1 åring, en 4, åring, 5 åring och en 7 åring! Alla åldrar, och det fick mig att vilja vänta med unge ett par år framöver iaf.  Nog om det. Vi drog oss ner på stan eftersom att maja var shop-sugen. 
Jag tordes ta mig ner på staden, och faktist gå i någon timme innan jag inte klarade av någe mer. Det var då länge länge sen jag hade den känslan, känslan av att inte ha pengar att kunna köpa något. Pengar har jag ju iofs, både så de räcker och blir över. Men jag måste spara till thailandsresan som sker om ca 6 veckor. Så jag ska vara ärlig, jag handlade! Men nu ska jag försöka ligga lågt ett tag.

Ska gå och plugga nu sen ska jag nog träffa min älskling :)

Det kommer att bli hårt att vara utan dig i 2 veckor. Riktigt jäkla hårt! Men jag kommer tänka på dig varenda minut eller sekund jag är där borta. Och när jag kommer hem väntas något fint. :) Älskar dig över allt annat.