Vi lärde oss att älska & leva just för stunden.
Idag kan jag säga med säkra kort att jag vaknade på helt fel sida i morse. Ville verkligen inte kliva upp udjävulr sängen idag, och det borde jag heller inte ha gjort. För då hade jag inte ställt till med en massa bekymmer som jag faktist har gjort heller. Men det är lätt att vara efterklok.
Förstår inte egentligen hur jag kan bara vakna upp med ett millimeter långt snöre till stubin. Det är nog en fråga som aldrig kommer att finna sitt svar. Thats the way i are!! Försöker ju alltid göra mitt bästa för att hålla mig i skinnet, men ibland går det bara inte. Ibland finns inte orken där.
Finns inte så mycket mer att säga om min ilska idag heller! Det bästa är nog att inte prata med mig.
Av ren ilska tidigare idag så städade jag igenom mitt rum och gjorde fint. Packade gjorde jag även. Och nu såhär i efterhand så känns det riktigt bra att jag blev lite arg så jag fick någonting gjort. Efter allt röjjande la jag mig ner för att läsa en av mina böcker jag fått i läxa att läsa ut tills jag kommer hem från thailand. Och mitt uppe i läsande så blev jag bemött av dessa skönheter.
Tobias räddade min dag, han fick mig självklart på bra humör, och då menar jag inte tack vare rosorna utan över hans fina charm som är så oemotståndlig att jag aldrig kan vara sur länge. Hihi! Imorgon bär det av till västerås, med älsklingen och familjen. Har bokat tåg hem dagen efter så det blir ju inge mer skrivande innan dess. Därför tänkte jag säga GOTT NYTT JÄVLA ÅR till alla er här hemma. ;D Och på återseénde gott folk.
Man måste gilla läget, gilla-la-la-la läget.

Tidigare idag for vi ner på stan tobias och jag, kikade lite på lite grejer som jag inte tänker avslöja ännu:) Sen klippte tobias sig, och efter det åkte vi hem. Nu de senaste timmarna har jag spenderat min tid till att umgås med mina flickor. Blev lite förfest hemma hos emma och sofie med lite trevligt folk! Men kvällen slutade här för min del! Skönt det.
På söndag bär det av till, jaa nu minns jag inte namnet på det bara för det. Men vi ska iallafall åka till min faster och hennes pojkvän med familj, min familj inklusive tobias. Ska bli riktigt trevligt faktist. Och jag känner inte att jag lider av att åka bort detta nyår till släckten heller, för det blir nog endå bra ska vi se. Behöver då dels inte lägga ner en massa tid på att köpa "nyårs klänning" som är det enda tjejerna har pratat om de senaste dagarna. Och heller inte fundera över massa accesoarer. Så det är ju rätt positivt, man måste ju se saker från den ljusa sidan och gilla läget i dessa situationer. Blir nog bra de här endå ska vi se.
Nu är det inte alls lång tid kvar till jag & jessica far iväg till thailand heller. Till värmen!! Kan knappt bärga mig! Fast om vi ser de så här så längtar jag inte lika mycket som jag gjorde för en månad sen, för nu har jag nämligen börjat sätt det så att jag kommer sakna tobias så otroligt mycket. Två veckor ska jag vara utan världens bästa kille, världens bästa flickvänner och världens bästa familj. Det kommer bli hårt, men endå så underbart! :) Och jag säger lika så här också, man får gilla läget. Tänker njuta av livet till tusen där borta.

Men för tillfället tänker jag njuta av min säng, godnatt!
Det finns känslor som aldrig tar slut, bilder som aldrig suddats ut.

Gaah, idag känns de som om jag knappt har något att skriva. Vet inte vart jag ska börja! Kom hem från tobias för en bra tag sen, jessica är påväg hit nu. Fast hon borde ha varit här för tolv minuter sen, men hon har väl hoppat av på fel busshållsplats. Haha den yrskallen! Det blir fika för vår del, planera packningslistan inför thailand maybe? Who knows. Hehe nja kanske inte ännu då, men! Blir förmodligen bio med resten av flickgänget också!
Härom natten fick en viss person ett sms och ett telefonsamtal av en viss person, vilket jag fortfarande stör mig så jävligt på. "bla bla blaa". Eftersom personen i fråga säger att den inte bryr sig, så varför inte lägga ner totalt, iofs så var det inget att bry sig om, men själva principen. Så som du bettet dig! Usch.
Nej nu kom jessica så nu ska vi hitta på något annat :) Have a nice night girls and boys.